A Szellemi Tulajdon Világszervezete elindította online áru- és szolgáltatás osztályozási segédeszközének - Madrid Goods and Services Manager - legújabb verzióját

A Szellemi Tulajdon Világszervezete 2013. május elsejével elindította online áru- és szolgáltatás osztályozási segédeszközének - Madrid Goods and Services Manager (MGS) - legújabb verzióját. A 2010-ben indult, Madridi Rendszerhez kapcsolódó internetes alkalmazás jelentősen megkönnyíti a nemzetközi védjegybejelentések során megkövetelt helyes osztályozást.

Az MGS legújabb verziója olyan a választható árukról és szolgáltatásokról szóló kifejezéseket tartalmaz, amelyeket előzetesen, 15 nyelven elfogadott a Szellemi Tulajdon Világszervezetének Nemzetközi Irodája. Emellett, arról is található információ az MGS új verziójában, hogy az egyes szerződő felek tekintetében milyen az elfogadottsága a megjelölt osztályoknak.

Az osztályozási segédeszközzel kapcsolatos további információ és a Goods and Services Manager elérhetősége a WIPO oldalán, az alábbi internetes címeken található:

http://www.wipo.int/mgs/ - MGS szolgáltatás és oktatói videó.

http://www.wipo.int/madrid/en/services/ - Összefoglaló a szolgáltatás előnyeiről és MGS promóciós videó.

http://www.wipo.int/madrid/en/notices/" - 12/2013 számú Tájékoztató Közlemény az MGS- ről.

2013/08/30